Wil je de uitgaande email templates instellen of wijzigen?

Ga naar os.logxstar.com.

Login met je klantnaam.

Stap 1.

Klik op "instellingen".

Stap 2.

Ga naar E-mail templates klik op ”Details

Stap 3.

Vul bovenin het scherm het "Afzendadres", "Onderwerp" in. Maak daarna een keuze waar de email voor is                      bedoelt en om wat voor een email het gaat.

Stap 4.

Selecteer bovenin het scherm een "taal" .

Stap 5.

Maak nu je eigen e-mail template of gebruik de "Standaard Template".

Je kan de standaard Template ook zelf aanpassen doormiddel van de verschillende parameters.

Deze zie je in de rechterkolom "Add parameters".

Stap 6.

Wanneer je  bent, klik op "opslaan".

Tip: Je kunt een email ook opmaken in mailchimp, exporteer als HTML , broncode kopiëren en plakken in de code van de Logxstar e-mail templates.

Producten tonen in de track & trace e-mail?

Heb je je standaard e-mail template ingesteld en wil je er ook graag je producten in tonen? Stel deze optie in via de volgende link. https://support.logxstar.com/a/solutions/articles/44002154498