Wil je een retourzending aanmaken? Volg de onderstaande stappen.

Ga naar os.logxstar.com.

Login met je klantnaam.

Stap 1.

Klik op "Overzicht".

Stap 2.

Ga naar de zending die je wilt annuleren en klik op "het oogje/details".

Stap 3.

Klik op "Retourzending

Stap 4.

Nu wordt direct je retourlabel gegenereerd, deze kan ook direct geprint worden.

Stap 5.

De retourzending vind je terug onder de tab "Voorgemelde retouren".

Wanneer de retourzending z'n eerste scan krijgt, zal de zending automatisch terug te vinden zijn in de tab