Wil je een groot aantal zending in één keer importeren? Gebruik dan de batch import.

Volg hieronder de stappen en leer hoe je een batch met adressen kunt importeren.

Ga naar os.logxstar.com en navigeer naar 'Nieuwe zending'

1. Klik op import

2. Selecteer 'Bulk import'

3. Selecteer vervoerder + verzendoptie

4. Kies importbestand

5. Vul je e-mailadres in

6. Klik op de button 'Upload'

Resultaat:

Als de batchimport geslaagd is, zie je een groene balk met de tekst "Succes uploading bulk shipping".

Als het bestand is verwerkt, krijg je op het opgegeven e-mail adres een bevestiging van ons gestuurd. Na een succesvolle import zijn de zendingen zichtbaar in het 'overzicht'