1. Navigeer naar ''Nieuwe zending'' pagina

Klik op de button 'order import'

2. Selecteer de gewenste vervoerder + verzendoptie
Klik op het dropdown menu en selecteer de gewenste vervoerder en verzendoptie

3. Selecteer het importbestand
Klik op 'select file for upload' en kies het juiste bestand dat je graag wil importeren. Let op het bestand moet aan bepaalde voorwaarden voldoen; Download hieronder het voorbeeld bestand voor de order import.

Geel -> Verplichte velden
Groen -> Optioneel.

Let op: In sommige gevallen is een e-mail of telefoonnummer verplicht, dit kan verschillen per vervoerder en of verzendoptie.

4. Klik op import
Binnen enkele seconden worden de zendingen geïmporteerd in je Logxstar account

5. Navigeer naar het ''overzicht''
Selecteer de gewenste orders / zendingen en klik op de button ''Print''