Is je verstuurde pakket niet ontvangen/beschadigd of vermist en wil je een onderzoek starten? Volg de onderstaande stappen.

Ga naar os.logxstar.com

Login met je klantnaam.

Stap 1.

Ga naar "Overzicht".

Stap 2.

Zoek de zending op welke niet is ontvangen en klik op "Details".

Stap 3

Boven in je scherm staat het kopje "Customer support" klik hier op.

Stap 4.

- Alle gegevens van de zending worden automatisch overgenomen in het volgende scherm. Selecteer eerst het               "Type" waarvoor je een onderzoek wilt starten.

- Vul het CC e-mail adres (indien nodig) in, standaard gebruiken wij het e-mail adres welke bij Logxstar bekend is.

- Leg bij "omschrijving" zo duidelijk mogelijk uit wat het probleem is

(ordernummer/referentienummer/vervoerder/etc.).

- Om het support ticket zo volledig mogelijk aan te maken, kan je een bestand uploaden

(foto/pakbon/factuur/etc.) (max 15mb)

- Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld, klik je op "Support ticket aanmaken".

Stap 5.

Nadat je het ticket hebt aangemaakt ontvang je een automatische mail met daarin de bevestiging dat wij de                   supportvraag hebben ontvangen. In deze mail staat ook het ticketnummer.

Het ticketnummer is ook terug te vinden op de overzicht pagina.

Wist je dat er ook een filter beschikbaar is?

Klik op de checkbox "Support tickets", nu worden alle zendingen met een ticket getoond.