Stap 1: Stel je retourportaal in.

Log in in je Logxstar account ga naar instellingen en vervolgens naar Retour Portal settings.(onderaan de pagina)

De vetgedrukte link is de persoonlijke link naar je eigen retourpagina.

Tip; Vermeld deze link in je track & trace mail zodat de klant de link gemakkelijk kan vinden .

Return Link: https://os.logxstar.com/return-portal/ece333dc1029

Vul bij de "support link" de url van je eigen website in. bijv. www.logxstar.com

Stap 2: Stel je retourportaal in.

1.Vervolgens vul je naar eigen wens in hoelang het "Retour termijn" is. Dit termijn gaat in zodra de klant de bestelling in ontvangst heeft genomen. (Het minimale retour termijn is door de Europese wet vast gelegd op 14 dagen.)

2. Bij "Retourkosten" informeer je de klant wat de kosten zijn die verbonden zijn aan het retourneren van een bestelling.

3.“Terugbetalingsmogelijkheden” hier kunt je de opties invullen waar de klant aan kan geven op welke manier ze

hun krediet terug willen krijgen. Je kunt kiezen uit één van de systeemopties maar je kunt deze velden ook volledig

naar eigen wens invullen.

(Systeem optie)

Of

(Eigen optie)

4. “Retour redenen” ook hier geef je de klant een geselecteerd aantal mogelijkheden om uit te kiezen waarom ze de

bestelling retour hebben gestuurd. Ook deze bij deze velden kan je de keuze maken om voor een "systeem optie"

te gaan of naar eigen wens in te vullen. De opties die je aanbiedt hangt volledig af van welke producten je

verkoopt.

(systeem optie)

Of

(Eigen optie)

Stel je eigen design in:

Stel je eigen header, kleur van de buttons en lettertype in en upload je eigen logo en achtergrond eenvoudig via onderstaande instellingen

Vervolgens kunt je de instellingen opslaan door op “Retourportaal instellen opslaan” te klikken.