Koppel je exact online software eenvoudig met de slimme verzendsoftware van Logxstar.

Voordelen Logxstar - Exact Online:
Scan & print
Automatisch verzendlabels aanmaken
Automatisch track & trace terugmelden
Scherpe verzendtarieven NL en crossborder

Stap 1: Exact online koppelen.
Login in je verzendomgeving -> https://os.logxstar.com
Ga naar instellingen
Navigeer naar Webshopkoppelingen
Klik op 'GO'

Exact online koppeling toevoegen:

Navigeer naar Exact
Klik op de button 'Toevoegen'

Exact online instellingen:
Vul je gegevens in om connectie te maken met Exact Online

Activeren = Koppeling activeren
Parcel Reference Prefix = Voorvoegsel voor het ordernummer
Afzendadres = Afzendadres
Retouradres = Retouradres

Create labels automatically Y/N

Nee (standaard): Wij laden in dit geval alleen de data in. Wij slaan het afzendadres op en het label kan op elk gewenst moment geprint worden vanuit ons verzendportaal*

Ja: Zodra er een order wordt geplaatst in exact maken wij de order aan en printen maakt het systeem direct een verzendlabel aan. Wij raden deze instelling af als orders niet direct worden verwerkt.

Exact online instellingen

Gegevens opslaan - Connectie maken met Exact
Klik op de button ''Verzenden''
Je wordt nu automatisch doorgestuurd naar de exact online pagina.

Connectie maken en toestemming geven
Log in met je exact online inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) Na het inloggen wordt er connectie gemaakt tussen het Logxstar account en Exact online. Als de connectie is gelukt wordt je automatisch weer doorgestuurd naar ons verzendportaal.

Geef Logxstar toegang tot Sales & Logistics binnen Exact Online en klik op de button 'Allow''

Als de installatie is gelukt laden wij alle nieuwe Exact Online orders in je Logxstar account.