Ga naar os.logxstar.com.

login met je klantnaam.

Stap 1.

Ga bovenin je scherm naar overzicht.

Stap 2.

Selecteer een zending zonder barcode en klik op "details".

Stap 3.

Onderin het scherm zie je de bestelde producten.

Met de + en - kun je het aantal te verzenden producten wijzigen.

Wanneer je het aantal hebt gewijzigd, klik je op "Aanpassen" om dit te bevestigen.

Stap 4.

Als je de bestelling hebt afgerond klik je op "label printen", nu wordt de track & trace e-mail automatisch                         verzonden.

Voorbeeld

Heb je deze functie nog niet in je verzendportaal?

Klik dan op de volgende link: https://support.logxstar.com/a/solutions/articles/44002154498