Hoe stel ik in 10 stappen mijn verzendregels in?

Ga naar os.logxstar.com

Login met je klantnaam.

Stap1.

Navigeer naar "Tools" in de menubalk

Stap 2.

Ga verder naar verzendregels en klik op "Details".

Stap 3.

Hier kan je een nieuwe verzend regel(s) toevoegen.

Klik onderin het scherm op "Nieuwe regel".

Stap 4.

In het volgende scherm creëer je een nieuwe verzendregel en kun je de "Voorwaarden en Acties" instellen.

Stap 5.

Bovenin geef je de verzendregel/filter een naam, bijvoorbeeld zoals hieronder aangegeven "Ordernummer".

Stap 6.

Wanneer je de naam hebt ingesteld, ga je door naar het volgende blok "Voorwaarden".

Hier kan je verschillende voorwaarden instellen waar jouw verzendregel op moet filteren.

Voorbeeld:

Stap 7.

Selecteer als eerste een "Eigenschap".

Daarna een "Voorwaarde".

En als laatste het "Ordernummer".

Stap 8.

De volgende stap is om de "Acties" in te stellen.

Voorbeeld:

Stap 9.

Selecteer een "Actie".

Daarna een "Vervoerder".

En als laatste een "Optie".

Stap 10.

Wanneer je alles hebt ingesteld, klik je op "Aanmaken".

Voorbeeld:

Het is mogelijk om meerdere verzendregels aan te maken waardoor je nog specifieker kan filteren.

Wil jij deze optie ook graag gebruiken? Neem contact op met je accountmanager.