Met een Postcode check in je verzendmatrix kan je automatisch verschillende tarieven of vervoerders instellen. Volg hieronder de stappen.

Ga naar os.logxstar.com

Login met je klantnaam.

Stap 1.

Ga bovenin je scherm naar "Instellingen".

Stap 2.

Klik op "Details" onder het kopje verzendmatrix.

Stap 3.

Selecteer de checkbox "Postcode check" bij de matrix waar je de postcode check wilt activeren. Voeg

daarna alle postcodes toe waar de matrix op moet filteren. (bv de postcodes van de wadden eilanden)

Stap 4.

In het volgende scherm kan je de "Postcodes toevoegen".

Stap 5.

Vul de postcodes in die jij graag gefilterd wilt hebben en klik op "Opslaan".

Wanneer je de postcodes hebt opgeslagen, ziet je verzendmatrix er als volgt uit.

In dit voorbeeld is te zien dat de gegevens van matrix A en matrix B het zelfde zijn, alleen is bij matrix B de

postcode check ingeschakeld.

Wanneer je de tarieven in matrix B aanpast, kom je nooit voor een verrassing te staan als je een product                           moet versturen naar bv. een buitengebied. Hier zal automatisch hogere verzendkosten voor getoond worden.

Zie hieronder een voorbeeld.

Stap 6.

Wanneer je alles goed hebt ingesteld klik je onder in het scherm op "Verzenden"

De postcode check is nu ingesteld en opgeslagen. Wil je de hele verzendmatrix opnieuw instellen klik hier.

Postcodes van de wadden eilanden zijn:

Vlieland                    8899

Texel                         1790, 1791, 1792, 1793, 1794, 1795, 1796, 1797

Terschelling              8880, 8881, 8882, 8883, 8884, 8885, 8890, 8891, 8892, 8893, 8894, 8895, 8896, 8897

Ameland                   9160, 9161, 9162, 9163, 9164

Schiermonnikoog     9166