Het wachtwoord van je Logxstar account vergeten? Geen probleem, lees hieronder hoe je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen.

Stap 1.

Ga naar het os.logxstar.com en klik op "Wachtwoord vergeten".

Stap 2.

Vul in het volgende scherm je E-mailadres in dat je gebruikt om in te loggen in Logxstar, bevestig daarna nog

een keer het e-mailadres en klik op "Verzenden".

Stap 3.

Nu ontvang je van ons een e-mail met daarin een nieuw wachtwoord.