Heb jij een woocommerce shop en wil je graag het verzendproces vereenvoudigen? Download hier de laatste versie van onze woocommerce verzendplugin:

Installeer de plugin:
========
Navigeer in je woocommerce webshop naar 'Plugins'
Klik op de button 'Nieuwe plugin'
Klik op de button 'Plugin uploaden'
Upload de Logxstar Woocommerce plugin (ZIP)
Klik op de knop 'Plugin activeren'

API key instellen:
Ga in het menu naar 'woocommerce' en klik op 'Logxstar'
API URL - https://os.logxstar.com/
API key - De api key kun je vinden in je logxstar account - instellingen - API key

Weight:

Use custom weight - Als je producten geen gewichten hebben kun je een standaard gewicht instellen voor alle orders.

Use product weight - Als je voor je al je producten een gewicht hebt ingesteld kun je deze optie selecteren.

Size:

Use default size - Als je producten geen afmetingen hebben kun je standaard afmetingen instellen

Use product weight -  Als je producten  afmetingen hebben kun je deze optie selecteren

Google Maps Api key -  Het is niet langer nodig om de Google Maps API key in te vullen.

Resultaat:  Nieuwe orders komen nu automatisch binnen in je logxstar account https://os.logxstar.com/shipping

REST API keys aanmaken in Woocommerce

Ga naar Woocommerce

Navigeer naar 'Geavanceerd'

Klik op 'REST API'

Klik op de button 'Sleutel toevoegen'

Gebruik een duidelijke omschrijving zoals ''Logxstar''

Selecteer de admin / gebruiker

Rechten: Lezen/Schrijven

Klik op de button 'API-key genereren'

REST API keys instellen in Logxstar

Ga naar https://os.logxstar.com

Ga naar instellingen

Ga naar webshop koppelingen

Navigeer naar Woocommerce

Klik op de knop 'Toevoegen'

Vul een Titel in

API URL:  URL van de webshop, bijvoorbeeld; https://www.logxstar.com/

API consumer key: Zie keys bovenstaande stappen

API consumer secret: Zie keys bovenstaande stappen

Klik op de 'Opslaan'

Resultaat:  De status van de order komt automatisch op ''completed'' te staan zodra er een verzendlabel is aangemaakt voor een order.

Extra: Verzendopties tonen in het afrekenproces vanuit Logxstar

Maak gebruik van onze handige verzendmatrixen. Filter op postcode, afmetingen, land of gewichten en stel je eigen verzendkosten in. Stel eenvoudig en snel verzendmatrixen in via instellingen > Verzendmatrix

Meer informatie: https://logxstarnl.freshdesk.com/support/solutions/articles/44000676688-verzendmatrixen-instellen

Extra: Slimme verzendregels

Beheer je de verzendopties vanuit Woocommerce maar wil je toch slim filteren op landcode, artikelnummers, product titels etc? Maak dan gebruik van onze handige verzendregels.

Meer informatie: https://logxstarnl.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002160255-verzendregels-instellen