Bespaar dagelijks veel tijd met de koppeling voor Bol.com

Voordelen:
- Verzendabels worden automatisch aangemaakt
- Track & trace gegeven terugmelden
- Orders automatisch afsluiten
- Overzicht van bestelde producten

Hoe koppel ik mijn bol.com verkopersaccount aan Logxstar?

Stap 1: Ga naar https://login.bol.com/login?client_id=seller-portal en vul je zakelijke inloggegevens in en klik op 'inloggen'

Stap 2: Als je bent ingelogd klik je op je gebruikersnaam naar en ga naar 'instellingen'

Stap 3: Navigeer in het overzicht naar 'diensten' en klik op 'API instellingen'

Welke gegevens ben je nodig?

1: Client ID:

2. Secret ID - klik op 'Toon secret'

Stap 4: Ga in Logxstar naar je instellingen -> Webshopkoppelingen -> Klik op op 'Toevoegen'

Stap 5:  Vul de gegevens in om de koppeling tot stand te brengen.

Enabled: Y/N
Titel: Om de koppeling van een shop te herkennen in je instellingen
Parcel Prefix: Voorvoegsel voor je ordernummer, handig wanneer je werkt met verschillende accounts
Afzendadres: Afzendadres die gebruikt word voor het aanmaken van verzendlabels
Retouradres: Retouradres dat wij gebruiken tijdens het aanmaken van labels
ClientID: Zie API instellingen in je bol.com account
Secret ID: Zie API instellingen in je bol.com account

Stap 6: Ga naar instellingen - Instellingen en stel standaard vervoerders +opties in per land of maak gebruik van onze slimme verzendregels

Je bol.com account is nu gekoppeld met Logxstar! Je bol.com orders worden nu automatisch aangemaakt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.